Om Tullebo Kattehjem

Tullebo i Vordingborg hjælper nødstedte, herreløse TAMME katte, især moderløse hittekillinger.

Typisk killinger der er indleveret af Falck til dyrlæge, og som ellers ville blive aflivet. Eller katte som almindelige mennesker finder i deres have mv.

Vi modtager ikke katte med en ejer.

Vi flasker de små killinger op med modermælkserstatning og kærlighed, og giver dem en tryg og kærlig opvækst.

På Tullebo har vi ikke bure. Vi har killingerne på "børneværelset" til de er ca. 4 uger. 
Så får de lov at bo i stuen og hele huset. De har ikke adgang til have, så langt de fleste killinger vil kunne flytte i lejlighed

Vi ønsker at få nogle sociale, harmoniske og sunde killinger til herfra, derfor kommer alle killinger til 

Sundhedstjek hos dyrlæge, bliver vaccineret, får ormekur mv. For at hjælpe til med at begrænse bestanden af katte i Danmark, har vi valgt at killingerne bliver neutraliserede før de kommer ud i nye hjem.

Når de er 12 uger+ bliver de formidlet ud i nye gode hjem :)

Hvem er Tulle?

Tullebo er opkaldt efter en dejlig kat, Tulle. Hun skulle i 2008 steriliseres mv. til genudsætning, men var temmelig gravid, så hun gik et par dage i min kattegård hvorefter hun fødte 3 dejlige killinger. 
Da killingerne blev gamle nok, fik de nye hjem og Tulle blev steriliseret og genudsat. Hun var på det tidspunkt ca. 8 år og hun lever i bedste velgående den dag i dag hos en sød familie i Vordingborg som hyggekat.

Tulle 2008, netop steriliseret
Tulle sommeren 2011

Killingerne på Tullebo passes af:

Heidi: Jeg har etableret Tullebo i 2010, fordi jeg nægter at små killinger og nødstedte, tamme katte skal aflives. Jeg har min erfaring vedr. katte via dels min interesse for katte og via tiden hvor jeg arbejdede på et kattehjem, hvor jeg lærte utroligt meget om katte...og mennesker :)
Henny: Min søde mor, eksperten i at opflaske små killinger. Henny tager over når jeg er på arbejde.


Det er desværre ikke muligt at komme i praktik på Tullebo

Tullebo er min fritidsinteresse. Alle udgifter afholder jeg selv. Såvel til dyrlæger som til foder og andet. Derfor er alle bidrag/donationer hjertelig velkomne :) også gerne pæne katteting som du alligevel ville smide ud (kradsetræer, transportkasser, kattebakker mm.) Se mere under fanebladet "Støt os" Hvor du kan læse hvordan du kan blive medlem af Støtteforeningen Tullebo's Venner eller give et éngangsbeløb via mobilepay til nr. 51901718

Foder

Tullebo er min fritidsinteresse. Alle udgifter afholder jeg selv. Såvel til dyrlæger som til foder og andet. Derfor er alle bidrag/donationer hjertelig velkomne :) også gerne pæne katteting som du alligevel ville smide ud (kradsetræer, transportkasser, kattebakker mm.) Se mere under fanebladet "Støt Tullebo" Hvor du kan læse hvordan du kan blive medlem af Støtteforeningen Tullebo's Venner eller give et éngangsbeløb via mobilepay til nr. 51901718

Kattegrus

Vi bruger Husse Kattegrus og AK Cat Litter Kan købes hos Tullebo, se under punktet "Grus, foder & tilbehør"

Andre interanter

Du kan se de en liste over andre internater i Danmark på Internat-dyr.dk